Oligo lampen


Wilt u graag moderne verlichting met een eigen en minimalistisch karakter? Ontdek dan Oligo lampen. Deze prachtige verlichting heeft een kenmerkende signature. En deze is niet onopgemerkt gebleven want inmiddels heeft Oligo al verschillende belangrijke prijzen gewonnen zoals de German Design Award en Reddot design award. Meer weten over de verlichting van Oligo? Ontdek de uitgebreide Oligo collectie bij Dibo verlichting in Vlaardingen.


Of breng een bezoek / neem contact op:
Westhavenkade 48
3131AE Vlaardingen
010-2489364
info@dibo-verlichting.nl

Oligo hanglampen

Oligo kent een ruime collectie aan hanglampen. Van minimalistische armaturen aan onopvallende belijning tot eyecatchers van hanglampen en plafondverlichting. Oligo hanglampen zijn discreet en ingetogen qua vorm, maar zetten zeker de toon voor het licht. Hierbij een paar toonaangevende hanglampen. Ontdek de hele collectie bij Dibo in Vlaardingen.

Nabo, Globe & Cone
Het paradepaardje van Oligo is dit drietal wat wordt bevestigd middels het Slack-Line-systeem. 


Andere populaire Oligo hanglampen zijn: Rio, Balino, Grace, Decent en Tudor.

Oligo wandlampen

Voor het juiste accent is de wandverlichting van Oligo echt een aanwinst voor ieder interieur. Ontdek de uitgebreide collectie wandlampen. Hier zijn Tudor en Maven te zien. 
Oligo vloerlampen

Een statement haalt u in huis met een Oligo vloerlamp. Maak het plaatje in huis compleet met verlichting uit dezelfde serie zoals een hang- en/of wandlamp. Van links naar rechts: Trinity, Trofeo, Glance en daaronder Grace.
Oligo railsysteem

Een populaire en steeds vaker toegepaste vorm van verlichting is het railsysteem. Niet alleen gewild in een kantoor-omgeving. Ook vind het railsysteem z’n weg naar onze living. De ideale manier om iets specifieks op de juiste manier uit te lichten.Meer weten over Oligo verlichting?

Wilt u meer weten over Oligo verlichting of de armaturen in het echt bekijken? Maak een afspraak en breng een bezoek aan Dibo verlichting in Vlaardingen. Graag laten wij u de diverse modellen van de Oligo collectie zien en voorzien u van goed advies voor de juiste keuze van uw verlichting.


Vriendelijke groet,

Aad & Sybille

Mail // 010-2489364

Benieuwd naar andere designlabels?

Occhio
Catellani & Smith
FLOS
Foscarini

Afspraak maken voor vrijblijvend advies?Neem contact op


Onze merken