Occhio verlichting


Bent u op zoek naar Occhio verlichting? Prachtige exclusieve verlichting om uw huis op een perfecte manier mee te verlichten. Sfeervolle verlichting in de vorm van allerlei typen lampen. Van hanglamp tot wandlamp en van vloerlamp tot tafellamp. Ontdek de uitgebreide Occhio collectie in de Occhio store bij Dibo verlichting in Vlaardingen.

Of breng een bezoek / neem contact op:
Westhavenkade 48
3131AE Vlaardingen
010-2489364
info@dibo-verlichting.nl


Occhio collectie

De Occhio collectie kent een viertal series.
 • X Series: Mito, Mito Arc Luminaires, Mito Linear
 • L Series: Sento, Sento Sospeso, Più
 • M Series: Lui, Io, Lei
 • E Series: Sito

Occhio kleuren

Het kleurenpalet van Occhio bestaat uit zeven kleuren. 
 • matt white
 • matt silver
 • matt black
 • matt gold
 • rose gold
 • bronze
 • phantom
Occhio Phantom
De nieuwste toevoeging aan het kleurenpalet is Phantom. Een prachtige kleur waarbij de mix wordt gezocht in een donkerbruine en donkergrijze toon. Erg chique en uiteraard afgewerkt in een geborstelde oppervlakte voor perfecte elegantie.

Occhio X Series

De X Series bestaat uit de Mito family; Mito, Mito arc luminaires en Mito linear.

Mito

De Occhio Mito is misschien wel de meest bekende lamp van het merk Occhio. De karakteristieke strakke cirkels zijn ware meesterwerken. Een bijzondere eyecatcher en tegelijkertijd subtiel. De kracht van eenvoud. Eén Mito lamp boven uw eettafel is mooi, hang er meerdere op om een echte statement te maken.

Mito sfera

De nieuwste toevoeging aan de Occhio Mito collectie is Mito Sfera. Dit bijzondere exemplaar is een spiegel en lamp in één. De kenmerkende armatuur is uitgevoerd met een verblindingsvrije verlichting en het licht is individueel instelbaar.

Mito arc luminaires

Als vervolg op de succesvolle Mito is de plafondlamp nu ook verkrijgbaar in een vloerlamp, genaamd Mito arc luminaires. Net zo stijlvol en een ware toevoeging in combinatie met de Mito.

Mito linear

Een waardige toevoeging van de X series is de Mito linear. In dezelfde stijl maar dan in een rechte vorm. Strak en fraai boven een groot bureau of lange eettafel.
Occhio L Series

De L Series bestaat uit Sento, Sento sospeso en Più

Sento en Sento sospeso

Deze strakke en enigszins klassieke Occhio lamp, genaamd Sento heeft een eigenzinnige uitstraling. Klein maar fijn en pas écht interessant als er meerdere vormen van terugkomen in uw woning of bedrijfspand. Van wandlamp tot vloerlamp en plafondlamp.

Più

Maak uw lichtplan compleet met de Più spots van Occhio. Het systeem bestaande uit plafond-, inbouw-, rail- en sfeerspots biedt ongekend veel mogelijkheden voor een prachtig verlichting in zowel uw huis als bedrijfspand.Occhio M Series
De M Series kent Occhio Lei, io en Lui

Lei

Het zijn eigenzinnige spots van de Occhio Lei collectie. Occhio heeft zich laten inspireren door de fotografie-uitrusting en kiest voor een verschuifbare iris. Hierdoor creëert u een verscheidenheid aan lichtsferen.

io

Deze handenvrije bedienbare armatuurserie io is een verrijking voor uw leef- en werkomgeving.
De kenmerkende ronde armatuurstijl is een typisch Occhio design. Het geeft licht een nieuwe dimensie.

Lui

Nog zo’n typische Occhio lamp, de lampen uit de Lui collectie. Een eigenwijs en prachtig vormgegeven lamp. Verkrijgbaar in plafond-, wand-, tafel- en vloerlamp. De verwisselbare lenzen, zoals die worden gebruikt in fotografie-apparatuur, zorgen voor een bijzondere verlichting.Occhio E Series
Tot slot de Occhio E Series met Sito.

Sito


Sito is een stijlvolle collectie aan buitenverlichting. Robuust en voorzien van de kenmerkende ronde vorm waar Occhio bekend om staat. Verkrijgbaar in een staande lamp, muurlamp en spots. Voor het prachtig uitlichten van uw tuin.

Meer weten over Occhio verlichting?

Wilt u meer weten over Occhio verlichting of de armaturen in het echt bewonderen? Breng dan een bezoek aan Dibo verlichting in Vlaardingen. Daar treft u een Occhio store waar diverse modellen staan en u wordt voorzien van gedegen advies. Neem contact met ons op of graag zien wij u binnenkort in onze zaak in Vlaardingen.

Vriendelijke groet,

Aad & Sybille
Mail // 010-2489364

Benieuwd naar andere designlabels?

Catellani & Smith
Flos
Oligo
Foscarini

Afspraak maken voor vrijblijvend advies?Neem contact op


Onze merken