Lampenwinkel Vlaardingen | Dibo verlichting Vlaardingen

Lampenwinkel Vlaardingen

Wilt u graag naar een lampenwinkel in Vlaardingen waar ze verstand van zaken hebben? Bij Dibo verlichting & interieur in Vlaardingen kunt u terecht voor uiteenlopend advies op het gebied van verlichting. Met een uitgebreid aanbod aan diverse merken is de collectie compleet te noemen. Zo weet u zeker dat er een lamp is die bij uw wensen past.

Direct een afspraak maken?

Lampenzaak met luxe verlichtingsmerken

In onze lampenzaak vindt u uiteenlopende merken. Van betaalbaar tot exclusief en van modern tot klassiek. In de wereld van verlichting gebeurt veel. Zo zijn ontwerpers altijd op zoek naar een nieuw paradepaardje in hun collectie. Om ook iets bijzonders als pronkstuk in uw woning of bedrijfsruimte te kiezen, kunt u bij ons terecht. Onze luxe verlichtingsmerken hebben ieder hun eigen signature. Hierdoor is er altijd een merk dat past bij uw smaak én zijn er niet al te veel aantallen van in omloop. Denk bijvoorbeeld aan populaire merken zoals:

Lichtplan voor uw woning in Vlaardingen en omgeving

Bent u op zoek naar de juiste sfeer in uw huis? In het licht wordt alles mooier, zijn wij van mening. Daarom adviseren wij altijd om vanuit een lichtplan te starten. Breng uw plattegrondtekeningen van de woning mee zodat wij samen met u tot de ideale verlichting voor uw woning komen.

Door onze jarenlange ervaring weten wij wat wel en eventueel minder goed werkt. Nogmaals, in het juiste licht wordt alles zoveel mooier. Graag helpen wij u bij uw zoektocht naar de juiste lichtpunten én bijbehorende armaturen.

Breng een bezoek aan de lampenwinkel in Vlaardingen

Kom langs om een bezoek te brengen aan onze lampenwinkel in Vlaardingen (Westhavenkade 48), vlakbij Rotterdam. Onze showroom is gevestigd in een fraai pand aan de sfeervolle haven. In onze showroom maakt u kennis met een andere wereld aan verlichting en verlichtingsmogelijkheden. Ontdek onze lampenwinkel in Vlaardingen van maar liefst 500 m² met uw eigen ogen en ervaar hoe het juiste licht zorgt voor de sfeer en beleving in een interieur.

Vanuit hier bedienen wij een grote regio waarbij het ook mogelijk is om uw aangekochte lampen bij ons, te laten monteren door onze monteur. Meer weten over de mogelijkheden voor uw lampen of lichtplan?

Neem dan contact met ons op