Lampenwinkel Rotterdam | Kom langs bij Dibo verlichting

Lampenwinkel Rotterdam

Een lampenwinkel in Rotterdam en omgeving die de meest uiteenlopende collectie aan verlichting heeft. In Vlaardingen helpen wij u graag met uw vragen en wensen voor de verlichting in en om het huis of kantoor. Door onze jarenlange ervaring weten wij van de hoed en de rand als het gaat om verlichting.

Direct een afspraak maken?

Lampenzaak met luxe verlichtingsmerken

In onze lampenzaak in de omgeving van Rotterdam vindt u uiteenlopende merken. Van betaalbaar tot exclusief en van modern tot klassiek. In de wereld van verlichting gebeurt veel. Zo zijn ontwerpers altijd op zoek naar een nieuw paradepaardje in hun collectie. Om ook iets bijzonders als pronkstuk in uw woning of bedrijfsruimte te kiezen, kunt u bij ons terecht. Onze luxe verlichtingsmerken hebben ieder hun eigen signature. Hierdoor is er altijd een merk dat past bij uw smaak én zijn er niet al te veel aantallen van in omloop. Denk bijvoorbeeld aan populaire merken zoals:

Lichtplan voor uw woning in Rotterdam en omgeving

Bent u op zoek naar de juiste sfeer in uw huis in Rotterdam? In het licht wordt alles mooier, zijn wij van mening. Daarom adviseren wij altijd om vanuit een lichtplan te starten. Breng uw plattegrondtekeningen van de woning mee zodat wij samen met u tot de ideale verlichting voor uw woning komen.

Door onze jarenlange ervaring weten wij wat wel en eventueel minder goed werkt. Nogmaals, in het juiste licht wordt alles zoveel mooier. Graag helpen wij u bij uw zoektocht naar de juiste lichtpunten én bijbehorende armaturen.

Breng een bezoek aan de lampenwinkel in Rotterdam

Kom langs om een bezoek te brengen aan onze lampenwinkel in Rotterdam e.o.. Met onze lampenwinkel vanuit Vlaardingen bedienen wij een grote regio waarbij het ook mogelijk is om uw aangekochte lampen bij ons, te laten monteren door onze monteur.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw lampen of lichtplan? Neem dan contact met ons op