Lampenspeciaalzaak | Maak kennis met Dibo Vlaardingen.

Lampenspeciaalzaak

Wilt u naar een lampenspeciaalzaak waarbij er aandacht en tijd wordt genomen om tot de juiste keuze voor uw verlichting te komen? Breng dan een bezoek aan onze verlichtingszaak in Vlaardingen. Door de jaren heen hebben wij enorm veel kennis opgedaan in de wereld van verlichting en weten wij als geen ander wat de ruimte nodig heeft aan licht. Onze quote is dan ook “In het licht wordt alles mooier”. Meer weten? Neem dan direct contact met ons op.

Onze collectie

Wij bieden een uitgebreide collectie aan verlichting. Van binnen- tot buitenverlichting en van werk- tot sfeerlicht. Ook zijn wij dealer van veel bekende merken. Zo zijn wij Occhio dealer en hebben een Occhio shop in onze zaak. Maar denk ook aan lampen van Catellani & Smith, Flos, Oligo en Foscarini. Vrijwel ieder merk heeft een complete collectie aan lampen. Een hanglamp boven de eettafel kan zo goed worden gecombineerd met een aantal wandspots en een bureaulamp.

Gedegen advies voor uw verlichting

Naast het samenstellen van de juiste verlichting voor u, stellen wij ook met regelmaat een lichtplan op. Hierdoor ontstaat er een enorm sfeervolle woning, doordat er is nagedacht over de juiste verlichting. Denk niet alleen aan de kenmerkende armaturen, maar ook de verschillende soorten lampen waaruit u kunt kiezen. Wilt u wel of geen dimbare verlichting en wilt u graag een eyecatcher of juist subtiele verlichting? Zomaar een paar vragen waar we met u over in gesprek gaan om tot een prachtig sfeervol en goed verlicht thuis te komen.

Meer weten over de lampenspeciaalzaak in uw buurt?

Wilt u meer weten over onze lampenspeciaalzaak en de lampen in het echt bewonderen? Breng dan een bezoek aan Dibo verlichting in Vlaardingen. Daar treft u een wereld vol verlichtend waar diverse modellen staan en u wordt voorzien van gedegen advies. Neem contact met ons op of graag zien wij u binnenkort in onze zaak in Vlaardingen.

Met vriendelijke groet,

Aad & Sybille
info@dibo-verlichting.nl
010-2489364