Foscarini | Bekijk hier nu alle Foscarini producten!

Foscarini

Licht creëren is de essentie van het Italiaanse merk Foscarini. Het is precies waar Foscarini voor staat en in gelooft. Prachtige verlichting maken, gecreëerd vanuit een passie voor design. De kenmerkende lampen van Foscarini zijn terug te brengen in een collectie van vloer-, hang-, plafond-, wand- en tafellampen. Breng een bezoek aan onze showroom in Vlaardingen waar wij u kennis laten maken met dit prachtige merk.

Breng een bezoek of neem contact op:

Westhavenkade 48
3131AE Vlaardingen
010-2489364
info@dibo-verlichting.nl

Foscarini Lampen

Foscarini lampen zijn altijd een bijzondere verschijning. En door de verscheidenheid aan collecties die inmiddels zijn gecreëerd, is er altijd een model dat u aanspreekt. Laat u verwonderen door de lampen van Foscarini.

Foscarini Hanglamp

Foscarini heeft een uitgebreide collectie in hanglampen, twee populaire en kenmerkende modellen zijn de spokes en de caboche.

Foscarini Vloerlamp

Een vloerlamp is vaak een opvallende verschijning en toch is er met Foscarini een uitgebreide keuze in vorm, denkt u aan robuust of subtiel? Zomaar een paar voorbeelden van vloerlampen van dit Italiaanse merk.

Eyecatchers van Tafellampen

Populair is de Foscarini Lumiere tafellamp. Een stijlvolle lamp waar u niet snel op uitgekeken bent. Ter ere van de 30e verjaardag van model Lumiere zijn er twee nieuwe glazen toegevoegd aan de collectie.

Meer weten over Foscarini?

Wilt u meer weten over Foscarini verlichting of de armaturen in het echt bewonderen? Breng dan een bezoek aan Dibo verlichting in Vlaardingen. Hier vindt u diverse modellen en wordt u voorzien van gedegen advies. Neem contact met ons op of we zien u graag binnenkort in onze zaak in Vlaardingen.

Met vriendelijke groet,

Aad & Sybille
info@dibo-verlichting.nl
010-2489364