Flos Verlichting | Ontdek de italiaanse collectie bij ons

Flos Verlichting

Flos verlichting is van Italiaanse afkomst en behoort tot de top van designverlichting. Functionele verlichting met een sterk uiterlijk. Verschillende bekende ontwerpers hebben zich geleend voor een samenwerking met Flos. Wilt u graag meer weten over de lampen van Flos of wilt u ze in het echt bekijken? Neem dan contact met ons op en breng een bezoek aan onze showroom in Vlaardingen.

Flos Hanglamp

Flos heeft een divers aanbod aan hanglampen. Van uitgesproken tot minimalistisch en van strak tot klassiek. Echte klassiekers inmiddels zijn de Flos lamp Skygarden en de Aim Sospensione. Voor een waar spektakel aan het plafond.

Liever een strakke vorm van verlichting? Overweeg dan het Flos railsysteem voor spot-on licht.

Flos Wandlamp

Een Flos wandlamp kan lastig worden toegekend aan één categorie. Het zijn uiteenlopende ontwerpen waarbij er voor ieder wat wils is. Maar wel voor een ieder die kwaliteit en duurzaamheid belangrijk vinden. Van een strakke wandlamp zoals de Pochette tot een complete wandversiering met de Wirering wandlamp van Flos.

Flos Tafellamp

Een bekende tafellamp van Flos is zonder twijfel de Bedside Gun, ontworpen door Philippe Starck. De tafellamp met een knipoog! Overigens ook verkrijgbaar in een vloerlamp model. Ook de tafellampen hebben uiteenlopende designs. Zo is er voor de klassieke inrichting een mooi assortiment, maar ook voor de design interieurs. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Gaku collectie?

Flos Vloerlamp

Een stijlvolle Flos vloerlamp is een ware toevoeging aan uw interieur. Van sobere verlichting tot armaturen die zorgen voor een statement in de ruimte.

Meer weten over Flos Verlichting?

Wilt u meer weten over Flos verlichting? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Vlaardingen waar wij u graag meer vertellen en laten zien over dit prachtige designlabel. Wij laten diverse stukken uit de collectie zien zodat u een goede indruk heeft van deze bijzondere lampen. Graag tot snel!

Vriendelijke groet,

Aad & Sybille
info@dibo-verlichting.nl
010-2489364