Catellani & Smith


Een bijzonder lampenmerk is zonder twijfel Catellani & Smith. Prachtige handgemaakte ontwerpen die op ambachtelijke wijze in ateliers met gespecialiseerde vakmensen worden ontworpen. Van serieproductie is bij Catellani & Smith geen sprake waardoor ieder trotse eigenaar van een echt Catellani & Smith lamp, een uniek kunstwerk in huis heeft. Geen enkel model is hetzelfde en wordt uitvoerig getest vanwege de hoge kwaliteitsstandaard. Meer weten over dit merk? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan ons in Vlaardingen.


Catellani & Smith lampen

De Catellani & Smith lampen bestaan uit een uitgebreide collectie waarbij ze zich laten inspireren door verschillende dingen uit de natuur. Zo is de lichtkracht van zon en maan uitvoerig bestudeerd en terug te zien in de lampen-serie Stchu-Moon of Luna. Of wacht dacht u van de lichtboom Albero della Luce. Het nieuwste paradepaardje is de limited edition Trenta. Deze lamp inclusief batterij is een ode aan de originele lamp en viert tegelijkertijd het 30 jarig bestaan van Catellani & Smith.Collectie van Italiaanse verlichtingsmerk

De collectie van het Italiaanse verlichtingsmerk Catellani & Smith heeft een arsenaal aan in- en outdoor verlichting.

De indoor collectie bestaat uit de volgende series:
Petits Bijoux, Petites Lentilles, Lederam, Sorry Giotto, Light Stick, Wa Wa, Atman, Giulietta, Jackie O, PostKrisi, Fil de Fer, Lucenera, Stchu-Moon, Macchina della Luce, Luci d’Oro, Turciù, Oggetti Senza Tempo.

De outdoor collectie bestaat uit:
Medousê, More, Sypha en Fil de Fer.Verkrijgbaar bij Dibo verlichting & interieur

Om een goede indruk te krijgen van de Catellani & Smith lampen brengt u een bezoek aan Dibo verlichting & interieur in het centrum van Vlaardingen. In onze zaak laten wij diverse modellen van dit merk zien zodat u een goede indruk heeft van de veelzijdigheid van de armaturen. Aad & Sybille vertellen u graag meer over de verlichting. Wilt u een lichtplan laten opstellen en daarin deze verlichting laten opnemen? Bij Dibo bent u aan het juiste adres om dit te laten realiseren. Neem contact met ons op.
Benieuwd naar andere designlabels?

Occhio
Flos
Oligo
Foscarini

Afspraak maken voor vrijblijvend advies?Neem contact op


Onze merken