Advies

Intake gesprek

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor de verlichting van uw woning of bedrijf. Om uw wensen en ideeën in kaart te brengen maken we graag een afspraak met u voor een vrijblijvend intake gesprek. Wij denken mee in creatieve oplossingen zodat de verlichting écht een toevoeging aan uw huis of bedrijf is.

Lichtplan

Het lichtadvies bestaat uit een inventarisatie van de ruimte, de indeling, uw stijl, wensen en het budget. Dit doen we aan de hand van foto’s van uw interieur en/of met een plattegrond of tekening van de ruimte.

De kosten voor het maken/tekenen van het lichtplan is afhankelijk van de werkzaamheden. Graag nodigen we u uit voor een persoonlijke kennismaking. Op hoofdlijnen kunnen we dan een indicatie afgeven zodat u weet wat u kan verwachten.

Realisatie

Ook voor het ophangen en plaatsen van de verlichting kunt u ons inschakelen, als u de verlichting bij Dibo afneemt. Onze eigen monteur komt langs om uw gekozen verlichting te laten stralen in uw woning. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bespreek dit dan zeker met ons.